RÖVID TÖRTÉNETÜNK

A Susa kutyatápok gyártója Dr Saffer GmbH közel 40 éve foglalkozott haszon és háziállatok táplálkozásfilozófiával.

Dr Philip Saffer irányításával. 1974 óta gyártották a SUSA kutya és macskatápokat, melyet Európa 18 országában forgalmaztak.

Saffer Úr a koncepció és a receptúra kialakításánál a legnagyobb súlyt az emészthetőségre helyezte. A termékeket folyamatosan fejlesztették és napjaink követelményeinek megfelelően bővítették a kínálatot.

KRÓNIKA

2001:Susa tulajdonosa Dr Saffer Úr meghalt.

2006: Megújult a csomagolás a napjaink elvárásainak megfelelően.

2007: Megszűnik a Dr Saffer GmbH. A forgalmazási és gyártatói jogokat a Meganel Kft megvásárolta Ausztria és a volt kelet-európai blokk területére.

2007-ben a Meganel Kft. létrehozta a mai kornak megfelelő raktárbázisát a Győrhöz közeli Bezi községben.

2021: Győr belvárosában megnyitottuk 100 m2-es exclusive márkaboltunkat,  ahol a Susa kutyatáp család teljes kínálata megtalálható. 

2022:  A logisztikai eszközök bővítése egy újabb teherautóval és egy korszerű targoncával. Zsákok megújulása: Regular, VN2, Top, Hypo Excellent, EcoMax 

NAPJAINKBAN…

A gyártás Németországban ill. más nyugat-európai országok neves gyártóinál folytatódik, a Dr Saffer Úr által megírt és továbbfejlesztett receptúrák alapján.Ez biztosítja továbbra is a Susa kutya illetve macskatápok tradicionális minőségét. Termékeinkkel mindenféle korú, fajtájú, méretű és speciális igénybevételre tartott kutyának (szánhúzó, szolgálati, sport kutyák) kínálunk teljeskörű takarmányozási programot.

A Meganel Kft ill jogelődje 1994 óta importálja a Susa tápokat. A vállalkozás a Dobos család tulajdona, családi vállalkozásként működik.Az évek során az ország nagy részét lefedő nagykereskedői hálózatot sikerült létrehoznunk. Termékeink kizárólag szaküzletekben nagykereskedőinknél és tenyésztőknél vásárolhatók meg, erről bővebben a „Hol kapható” menüpontban olvashat!

FILOZÓFIÁNK

A partnerek legjobb és leggyorsabb kiszolgálása , minőségi garanciával.

Tisztelettel:
Dobos Gábor, Dobos Anita