Základné materiály

Prírodná ochrana buniek


Dôležité prírodné antioxidanty, ako napr.E-vitamín, alebo prvok selén, chránia bunky v tele proti škodlivým vplyvov, ktoré vznikajú pri výmene látok.

Ochrana srsti


Omega-3 a Omega-6 výživné látky, ktoré mastné kyseliny udržiavajú v rovnováhe, s prvkom zinku (Chelat), ktroré sa ľahko vstrebávajú, spoločne sa starajú o to, aby srsť bola hodvábna, lesklá, a spolu so zvýšením odolnosti tela, psom sa stupňuje sila do života.

Hydinové mäso:


  • pochádza z hydiny, ktorá bola šetrne vychovaná
  • na bohatej a chutnej výžive

Mäsová múka


  • Barania a hydinová mäsová múka
  • Obsahujú hodnotné zvieracie bielkoviny
  • Ktoré sú bohaté na aminokyseliny
  • Vyrobené ohľadoplne. Zdroj bielkovin
  • Ktoré sú ľahko strávitelné, obsahujú mastné kyseliny, ktoré sú potrebné k životu

Ryba, rybací olej


  • Bohatý na mastné kyseliny
  • Pre kožu a srsť dúležitý faktor Omega-3
  • s vysokou biologickou hodnotou

Vajce


  • Zdroj bielkovín s vysokou biologickou hodnotou
  • Obsahuje mastné kyseliny dôležité pre život

Állati zsírok


  • Értékes energiaforrás
  • Életfontosságú zsírsavakban szintén nagyon gazdag összetevő
 

Rizs, kukorica


  • Glutén mentes, teljesen feltárt szénhidrátforrás

Árpa, tönkölybúza


  • Természetes, a belekre ható gabona-ballasztanyag

Búza, búzalisztek


  • Könnyen emészthető energiaforrás

Borsó


  • Értékes zöldség
  • Vitaminokban gazdag, antioxidánsként ható karotinok

Szárított répaszelet (cukormentes), búzadara-korpa


  • Természetes, a belekre ható gabona-ballasztanyag
  • Fokozza a jóllakottság-érzetet
 

Élesztő (szárított)


  • Természetes vitamin szállító, az immunrendszert stimuláló anyag

Lenmag


  • Értékes növényi zsírok
  • Életfontosságú Omega-3-as és Omega 6-os zsírsavakban gazdag

Kagylóhús-liszt


  • Nagy mennyiségben tartalmaz kondroitin-szulfátot és glukozaminokat
  • Segíti a porcok kiépülését és fokozza azok működőképességét, főleg a csuklók területén

Cikória


  • Bélflórát stabilizáló, inulinban gazdag ballasztanyag
  • Segíti az emésztési folyamatokat