Alapanyagaink

Természetes sejtvédelem


Fontos természetes antioxidánsok, mint pl. az E-vitamin vagy a szelén nyomelem, védi a test sejtjeit az anyagcseréből eredő káros hatások ellen, valamint védi a sejteket az öregedés folyamatok ellen.

Kifejezett szőrvédelem


Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat egyensúlyban tartalmazó tápjaink egy rendkívül jól feldolgozható cinkvegyülettel (Chelat) együtt gondoskodnak a selymes bőrről, fényes szőrzetről és a test védekezőképességének növelésével fokozzák a kutyák életerejét.

Baromfihús:


  • Ízletes és tápanyagban gazdag
  • Kíméletesen felnevelt baromfiból
 

Húslisztek


  • Bárány és baromfi húslisztek
  • Értékes, aminosavakban gazdag állati fehérjék
  • Kíméletes eljárással gyártva
  • Rendkívül jól emészthető fehérjeforrás
  • Számos életfontosságú zsírsavat tartalmaz

Hal, halolaj


  • A bőr és a szőrzet számára fontos összetevő
  • Omega-3 zsírsavakban gazdag
  • Magas biológiai értékű

Tojás


  • Igen jó, magas biológiai értékű fehérjeforrás
  • Életfontosságú zsírsavakban gazdag

Állati zsírok


  • Értékes energiaforrás
  • Életfontosságú zsírsavakban szintén nagyon gazdag összetevő
 

Rizs, kukorica


  • Glutén mentes, teljesen feltárt szénhidrátforrás
 

Árpa, tönkölybúza


  • Természetes, a belekre ható gabona-ballasztanyag

Búza, búzalisztek


  • Könnyen emészthető energiaforrás

Borsó


  • Értékes zöldség
  • Vitaminokban gazdag, antioxidánsként ható karotinok

Szárított répaszelet (cukormentes), búzadara-korpa


  • Természetes, a belekre ható gabona-ballasztanyag
  • Fokozza a jóllakottság-érzetet
 

Élesztő (szárított)


  • Természetes vitamin szállító, az immunrendszert stimuláló anyag
 

Lenmag


  • Értékes növényi zsírok
  • Életfontosságú Omega-3-as és Omega 6-os zsírsavakban gazdag

Kagylóhús-liszt


  • Nagy mennyiségben tartalmaz kondroitin-szulfátot és glukozaminokat
  • Segíti a porcok kiépülését és fokozza azok működőképességét, főleg a csuklók területén

Cikória


  • Bélflórát stabilizáló, inulinban gazdag ballasztanyag
  • Segíti az emésztési folyamatokat