Kölyöktápok

Találatok: 1 - 5 / 5Show:     Items Per Page
  • A nagy testű fajták különleges követelménye (25 kg végső súlytól), hogy a növekedés sebességé optimálisan szabályozzuk és megelőzzük a gyors növekedésből eredő csontozati és izületi problémákat. A JUNIOR MAXI egy csökkentett fehérje tartalmú...
    Superpremium vaníliás ízesítésű apró szemcseméretű kölyöktáp minden fajtájú és méretű kölyökkutya számára. Etethető már 3-4 hetes kortól langyos vízben áztatva, így biztosítja az átállást a folyékonyról a szilárd táplálékra.
    Superpremium bárányos kölyök és junior eledel. Ajánlott minden közepes és nagytestű kölyök és junior kutyának, valamint vemhes és szoptatós szukának. A csontok és az izomzat felépítéséhez szükséges összes tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot...
    A tejpótló tápszer zavartalan és egészséges növekedést biztosít a kölyköknek nagyobb almok, illetve anya nélküli felnevelés esetén.
    Kölyökkutyák teljes értékű takarmánya. Az extrudált kis méretű golyócskákat a növekedésben lévő kölykök igényeihez alakították ki, minden ezen időszakban szükséges tápelem a megfelelő mennyiségben és összetételben megtalálható benne.
Találatok: 1 - 5 / 5Show:     Items Per Page

Kínálatunkból

Újdonságok

Kedvelt termékek

  • Superpremium vaníliás ízesítésű apró...